Mesaj Sayısı : 500 Yaş : 32 Nerden : İsTaNBul/PeNDiK İş/Hobiler : BoŞW€r Lakap : SeDoŞ Kayıt tarihi : 22/11/08
Konu: Geri: Şikayet&İsteklerinizi Buraya Yazınız Paz 14 Ara. - 19:33
boşwer uğraşma yhaaa bize yeti bu
!!€liF!!
Mesaj Sayısı : 245 Yaş : 28 Nerden : sonsuzluqun kenarında ucurumun ucundayım!! İş/Hobiler : voleybol oynamak Lakap : caduuuu Kayıt tarihi : 03/12/08
Konu: Geri: Şikayet&İsteklerinizi Buraya Yazınız Ptsi 15 Ara. - 12:07
yhaa neden olmuyoo üüüğğğ dur ben bi araştırum bari =) bilgi bulursam öm atarım =)
yha bu arada rep verme ve satü gibi olaylarıda yaparsanız seevinirim....imza eklemedede bir sorun var galiba:(...grupları felan belirtirsenzisevinirim...
En son eloşşş tarafından Ptsi 15 Ara. - 12:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Misafir Misafir
Konu: Geri: Şikayet&İsteklerinizi Buraya Yazınız Ptsi 15 Ara. - 20:09
HEpsini ayarlicam merak etme eliff,radyoyla ilgili bişey olursa öm at bAna
!!€liF!!
Mesaj Sayısı : 245 Yaş : 28 Nerden : sonsuzluqun kenarında ucurumun ucundayım!! İş/Hobiler : voleybol oynamak Lakap : caduuuu Kayıt tarihi : 03/12/08
Konu: Geri: Şikayet&İsteklerinizi Buraya Yazınız Salı 16 Ara. - 11:25
tamam abicim öm atarım ben sana bekle =)
Misafir Misafir
Konu: Geri: Şikayet&İsteklerinizi Buraya Yazınız C.tesi 20 Ara. - 6:46
aslında dogru da onuru da cok yormamak gerek bence degilmi ama yınede emegın gecıyor onur sagol gercektnde ama ben adanlıları tanırım ya adanlılar yabar ım dedise yabar benımde 4 senem orda gecti yanı ben sana güveniyorum onur sen yabarsın bunu ya tekrardan sagol kendını de cok yorma olurmu iyi calışmalar dilerim sana
Misafir Misafir
Konu: Geri: Şikayet&İsteklerinizi Buraya Yazınız C.tesi 20 Ara. - 12:51
Tşkr ederim sinan elimden geldikce yardımcı olmaya calısıyorum,Ama bazı şeylere gercekten vaktim olmuyo seda da uzun süredir yok oyuzden ancak bu kdr hızlı olabiliyorum tek basıma....
Misafir Misafir
Konu: Geri: Şikayet&İsteklerinizi Buraya Yazınız C.tesi 20 Ara. - 16:37
sende haklısn tabı onur sna güveniyoruz eger tek yabamıyoran yardımcı cagıra bılırız bılen baz ıtanıdık var sana umarım yardımı dokunur bence tabı istersen ha
Misafir Misafir
Konu: Geri: Şikayet&İsteklerinizi Buraya Yazınız C.tesi 20 Ara. - 16:40
ßiz hallederiz yinede saol
Misafir Misafir
Konu: Geri: Şikayet&İsteklerinizi Buraya Yazınız Paz 21 Ara. - 9:12
peki onur nasıl istersen arkadasım
Misafir Misafir
Konu: Geri: Şikayet&İsteklerinizi Buraya Yazınız Paz 21 Ara. - 11:15
Arkadaslar artık imzalarınız sitede görünüyor bu sorunu hallettim(benım imzamda gördügünüz gibi)
!!€liF!!
Konu: Geri: Şikayet&İsteklerinizi Buraya Yazınız Paz 21 Ara. - 17:59
saol abicim yha benemi sorun var die baya uratum ama yokmuşş saol onur abi =)
!!€liF!!
Konu: Geri: Şikayet&İsteklerinizi Buraya Yazınız Salı 23 Ara. - 17:23
ciden bendemi vart die karıştırdım baya..
AdM!n Admin
Mesaj Sayısı : 500 Yaş : 32 Nerden : İsTaNBul/PeNDiK İş/Hobiler : BoŞW€r Lakap : SeDoŞ Kayıt tarihi : 22/11/08
Konu: Geri: Şikayet&İsteklerinizi Buraya Yazınız Salı 23 Ara. - 18:58
bezen oli
Misafir Misafir
Konu: Geri: Şikayet&İsteklerinizi Buraya Yazınız Salı 23 Ara. - 19:23
Evet ama artık rahat rahat imzalarınızı kullanabilirsiniz
AdM!n Admin
Konu: Geri: Şikayet&İsteklerinizi Buraya Yazınız Çarş. 24 Ara. - 13:28
slm ben geldim
!!€liF!!
Konu: Geri: Şikayet&İsteklerinizi Buraya Yazınız Çarş. 24 Ara. - 13:47
h.g canuıuum
AdM!n Admin
Konu: Geri: Şikayet&İsteklerinizi Buraya Yazınız Perş. 25 Ara. - 14:07
slm bebişim
!!€liF!!
Konu: Geri: Şikayet&İsteklerinizi Buraya Yazınız Perş. 25 Ara. - 18:47
bişi deil canımmsın =)
AdM!n Admin
Konu: Geri: Şikayet&İsteklerinizi Buraya Yazınız Cuma 26 Ara. - 16:38
snd bnd balımsınnn:D
!!€liF!!
Konu: Geri: Şikayet&İsteklerinizi Buraya Yazınız Cuma 26 Ara. - 16:42
saol canımm =)
AdM!n Admin
Konu: Geri: Şikayet&İsteklerinizi Buraya Yazınız C.tesi 27 Ara. - 10:19