alıntıdır..
Arkadaşlar bu akşam ntv'de Yakın Plan adlı bir program vardı programda ekranlarda yer alan dizilerden bahsedildi.Programa ise 'Ihlamurlar Altında' ve 'Asi' dizisinin başarılı senaristi' Neşe Çehiz' telefonla bağlandı şu anda 'ASİ'dizisinin yeni sezonun ilk bölümünün senaryolarını yazdığını söyledi bunları yazarken de halkın ilgi ve istekleri doğrultusunda dikkat ederekyazdığını söyledi.Sunucu şöyle bir soru yöneltti:Senaryoyu yazdıktan sonra bunları çekerken keşke bunu böyle yazsaydım dediğiniz sahneler oldu mu?sorusuna verdiği cevap şöyleydi:Yazdığım senaryonun çekimleri yapılırken ister istemez bunu böyle yazsaydım daha iyi olurdu dediğim sahneler oldu çünkü ben bu senaryoları yazarken daha iyi ve daha mükemmel olmasını isterim dedi ve bu senaryoları yazarken 1 hafta da yazılıp 1 hafta da çekilmesi gerektiğinden 90 dk ve 90 saatini bu iş için ayırdığını ve çok emek verildiğini söyledi ve halka daha iyi birşeylerin sunulması için çalışıyoruz dedi zaten halk bunu izlerken yanıtını olumlu yada olumsuz verdiğini söyledi.......
Sizinle paylaşmak istedim 'ASİ'nin senaryoları yazıldığına göre çekimlerinde 20 ağustos'da kesin başlayacağı belli olmuş oldu.Bu konuşmalardan anladığıma göre 'ASİ ' yeni sezonda muhteşem dönüşü ve süprizlerle dolu bir bölümle geleceğini bana haber veriyor senarist hanım bu kadar uğraştığına göre yavaş yavaş dizi eski haline dönmeye başladı umarım yanılmamışımdır...
--------------------------------------------------------------------------------