Mesaj Sayısı : 500 Yaş : 32 Nerden : İsTaNBul/PeNDiK İş/Hobiler : BoŞW€r Lakap : SeDoŞ Kayıt tarihi : 22/11/08
Konu: Tanışma Bölümü(başka konu açmayın!) Çarş. 3 Ara. - 14:05
slm arkadaşlar ben site admininiz seda
dilek_damla
Mesaj Sayısı : 3 Yaş : 31 Nerden : bi bilsem nerde olduğumu İş/Hobiler : gezmek,arkilerle vakit geçirmek vb. Lakap : genelde yüzgül diyolar Kayıt tarihi : 03/12/08
herkeze merabA bende antakyadan sinan yas 18 seda daha önceden beri acmayı istemıştı ama bır turlu kısmet olmadı kısmet buguneymış umarım ıyı bır zman geciririz arkadaşlar bu arda da burası artık sadece arkadaş degıl dostuluk yerı derdını herseyını paylaşmak yerı yanı canın sıkıldıgında morelın bozuk oldugunda burdakı arkadaşlarımızla soronlarımızı paylasıp sorunumuzu gidermektır bede burası BURASI TUBABUYUKUSTUN AİLE ARKADASIYIZ umarım hep neselı guler yuzlu temız kalblı kalırız buarda da antakyadakı cekımler hızla devam edıyor herzman bıraz daha guzellesıyor antakyamız vede tabıkıde ASİ dizisi hergun daha da buyuyor arkadaşlar KENDINIZI TANITIGINIZ İCİN TEŞEKUR EDRİM paylaşımlarınız icin teşekurler
AdM!n Admin
Mesaj Sayısı : 500 Yaş : 32 Nerden : İsTaNBul/PeNDiK İş/Hobiler : BoŞW€r Lakap : SeDoŞ Kayıt tarihi : 22/11/08
arkadaşlar gözde ablam benim canım ın ici bitanem kalbimim icinde saklı olan bitanecik ablamdır ya ben onu cok ama cok seviyorum o ya onu ben görsem yanı gözde ablamı görsem doyasıya sarılıp doya doya öpmek isterim onu cok temiz kalbli biri ya seni cok seviyorum abla ******************** aramıza hoşgeldin*************************
!!€liF!!
Mesaj Sayısı : 245 Yaş : 28 Nerden : sonsuzluqun kenarında ucurumun ucundayım!! İş/Hobiler : voleybol oynamak Lakap : caduuuu Kayıt tarihi : 03/12/08