aslında cok guze lolmuş antakyalı kımse yokmu aslında tubabuıyukustun dizi cekimler isüper arkadaşlar cok ta komık oluyor tabı arda bır yaramazlıkta oluyor bu bır gercek tabı ama asıl devamı daha cok sevindirici dir arkadaşlar hadi bakalım dizi hayarnları izleyelim paylaşaım
AdM!n Admin
Mesaj Sayısı : 500 Yaş : 32 Nerden : İsTaNBul/PeNDiK İş/Hobiler : BoŞW€r Lakap : SeDoŞ Kayıt tarihi : 22/11/08
Konu: Geri: asi dizisi çeşitli resimleri Paz 30 Kas. - 9:15
ewt sinan dedi gibi paylaşalım
Misafir Misafir
Konu: ekranı degiştirmek icin istek Paz 30 Kas. - 14:59
seda beni istersen bir admin yabta su ekranı rengını gdegıştırım ben olmamz mı ya siyah nasıl yesıl yada mavı süper olmazmı ya hadı bakalım beklıyorum ondan sonrada geri adminligini alirisn sen ok siyah ren süper olmuştu dene dım örnek gine baktım sitenın ekranı süper gösterıyordu ama admın olmadıgım dan yabamadın admın degılsın dıye yaz ıcıktı da ama süper olmuştu ya :DD: yada eger bugun gelmese n haftaya cumartesı pazar yada bayramda konusuruz senle ok unutma benı ba khım kızacagım sana kulagını da cekecegım seda cım sen bekle daha :D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D ok saka ya saka msne mede gel artık sevmekalkan_23@windowslive.com ok paylasımın süper tabı teprık edrım senı
Misafir Misafir
Konu: Geri: asi dizisi çeşitli resimleri Ptsi 1 Ara. - 20:33
Dizi setinden cekilmiş birkaç kare.Umarım begenirsiniz arkadaslar...Eylemlerimiz sürecek
AdM!n Admin
Mesaj Sayısı : 500 Yaş : 32 Nerden : İsTaNBul/PeNDiK İş/Hobiler : BoŞW€r Lakap : SeDoŞ Kayıt tarihi : 22/11/08
Konu: Geri: asi dizisi çeşitli resimleri Salı 2 Ara. - 17:58
çok güzel onu site için herkez paylaştı herkez saolusun siteyi düzenlicem onun için da düzenli ve da çok konu olcak inş herkez forumda iyi vakit geçiriyor
!!€liF!!
Mesaj Sayısı : 245 Yaş : 28 Nerden : sonsuzluqun kenarında ucurumun ucundayım!! İş/Hobiler : voleybol oynamak Lakap : caduuuu Kayıt tarihi : 03/12/08
Konu: Geri: asi dizisi çeşitli resimleri Çarş. 3 Ara. - 14:29
Konu: Geri: asi dizisi çeşitli resimleri Çarş. 3 Ara. - 14:42
ewt çok güzeller
Misafir Misafir
Konu: Geri: asi dizisi çeşitli resimleri C.tesi 6 Ara. - 7:40
inş seda guvenıyoruz saba hadı bakalım şimdi siteyı buyutmek yanı uyelerı toplama zmanı ya arkadaşlar
AdM!n Admin
Konu: Geri: asi dizisi çeşitli resimleri C.tesi 6 Ara. - 11:05
ewt hem adminlermi üye toplar biraz üyeler bize yardımcı olsun zaten site kurucusuyum üstümde bir çok yük var daaaa
!!€liF!!
Mesaj Sayısı : 245 Yaş : 28 Nerden : sonsuzluqun kenarında ucurumun ucundayım!! İş/Hobiler : voleybol oynamak Lakap : caduuuu Kayıt tarihi : 03/12/08
Konu: Geri: asi dizisi çeşitli resimleri C.tesi 6 Ara. - 12:01
güsel resimler =) bu arada adminlerimizz cook iyilerr =)
Misafir Misafir
Konu: Geri: asi dizisi çeşitli resimleri C.tesi 6 Ara. - 15:03
"tşkler arkadaslar...size yardımcı olmaya calısıyoruz sizlerde üye toplayarak bize destek olablrsnz..."
Misafir Misafir
Konu: seda icin teşekur hediyesi ::D C.tesi 6 Ara. - 15:33
cok tesekur edrım ya mavı leşmısınm ya seda teşekurler arkadasım umarım senı mutlu ederım arkadasım inş cok yakın da butun herkezı yabncıları yanı reklam yapmayı dusunuyorum antakyaya başka yerlere tabı yaba bılırse m basara bılırse mherkez buraya uye olacak inş seda hadı bakalım arkadaşlar sizlerde arkadaşlarınıza bu sitenın gönderin hep beraber olalım bır TUBABUYUKUSTUN AİLESİ olarak arkadaş olalaım burada bır dostuz arkadasız gerekırse bıle yıyecegımız bir lokma ekmegi bile baylasarak kardes olalım hadı bakalım umarım başra bılırız arkadaşlar yeterkı insanın istegi olsun hevesi olsun herseyı kazanbılır bu arda da bugun ikindinleyi bizi morda cekim yabılıyordu ama yetışemedım ben cok kısaydı cekım anlam dım hıc bırse y arkadaşla rtubabuyukustun cok hergun bıraz daha guzelesıyor dizi hadı bakalım cvp larınızı beklıyorum sizlerde izlediginiz ASİ dizisinin anladıgınızı anlata bılırsınız burada
AdM!n Admin
Konu: Geri: asi dizisi çeşitli resimleri Paz 7 Ara. - 15:12
saol sinancım yardımlarınız bekliyoruz TUBA BÜYÜKÜSTÜN AİLESİ olarak SİTE YÖNETİMİNE SİZE DA İYİ YÖNETMEK İÇİN yardımcı olmalısınız
Misafir Misafir
Konu: Geri: asi dizisi çeşitli resimleri Salı 9 Ara. - 9:22
baramaya calışıyoruz seda daha cok uye gelece karkadaşlarımız varda bazıları ınatlasıyorla rişte :d saka saka ya ama gerekırse cafe sahiplerınde tanıdık cok il önce ekranlarına bu sıtenın isimlerini yapıstırtrım umarım cafeye gece narkadaşlar o site ismini göreek tıklayıp uye olabılırler bence inş yabarız bakalım
AdM!n Admin
Konu: Geri: asi dizisi çeşitli resimleri Salı 9 Ara. - 18:25
bişi dil sinan
sessiz_kral
Mesaj Sayısı : 3 Yaş : 39 Nerden : istanbul İş/Hobiler : kundura imalat Lakap : kral Kayıt tarihi : 12/12/08
Konu: Geri: asi dizisi çeşitli resimleri Cuma 12 Ara. - 18:34
resimler güzel ama sadece bir iki tane var yenilerini çekmek lazım ariyetten güsel kim yapmışsa eline saglık bu siteyi siz ne mzan kurdunuz onu ögrenmek istiyorum bak size ona göre ben üye toplarım inanamassınız sinana sorun beni iyi tanır yapamayacagım şeyin altına imzamı atmam
flood ve büyük yazı kullanmak yasaktır....eloşşş
Misafir Misafir
Konu: Geri: asi dizisi çeşitli resimleri Cuma 12 Ara. - 18:57
Tamam sakin ol 1 msj atsan yeterdi Sedayla konusim ayarlarız bi şekilde
AdM!n Admin
Konu: Geri: asi dizisi çeşitli resimleri C.tesi 13 Ara. - 10:47
ne ayarlıyomuşun bakemmm
Misafir Misafir
Konu: Geri: asi dizisi çeşitli resimleri C.tesi 13 Ara. - 12:31
NE blm ya konus sen işte
AdM!n Admin
Konu: Geri: asi dizisi çeşitli resimleri C.tesi 13 Ara. - 14:00
amannnnn
sessiz_kral
Mesaj Sayısı : 3 Yaş : 39 Nerden : istanbul İş/Hobiler : kundura imalat Lakap : kral Kayıt tarihi : 12/12/08
Konu: Geri: asi dizisi çeşitli resimleri C.tesi 13 Ara. - 18:13
bugün eski emniyette çekim yapıyorlardı bende ordaydım
!!€liF!!
Konu: Geri: asi dizisi çeşitli resimleri C.tesi 13 Ara. - 18:52
tamam bunun için yeni konu acabilir ve ayrıntılı yazarsan mutlu olurz...aynı zmanda herseyi yerine düzgün atmaya calısalım önemle duyurulur!
Misafir Misafir
Konu: Geri: asi dizisi çeşitli resimleri C.tesi 13 Ara. - 19:27